Entreprenad hjälper oss att gräva ur för utbyggnad

Entreprenad hjälper oss att gräva ur för utbyggnad

Hejsan bloggen och mina fina läsare

Vi har nu varit i kontakt med en entreprenad i Kalmar som ska hjälpa oss med att gräva för våran utbyggnad. Vi ska bygga ut huset och därför behöver vi någon som kan göra det jobbet. Kring Kalmar finns flera företag som erbjuder entreprenad och grävjobb men vi fick tips av en granne till oss som anlitat denna firman så då tänkte vi att det kan vara en god idé att kontakta dem. Vi älskar vårat hus och trivs så bra här i Kalmar så vi vill inte flytta här ifrån, men så börjar vi bli ganska trångbodda och känner att för allas skull så behöver vi mer plats.

Det ska bli ett rum till och ett badrum till för ett badrum på en stor familj är inte att rekommendera. Vi har bestämt att det ska bli ett nytt sovrum till oss och så får ett av barnen ta vårat sovrum, de två minsta delar just nu och vår äldsta har ett eget. Men vi vill ju att alla ska ha varsitt och då är det här bästa lösningen eftersom hela familjen vill bo kvar. Vi visste ju när vi flyttade hit att det kanske skulle komma till detta att vi skulle behöva bygga ut eller flytta till större. Men kanske visst vi inte heller då hur bra vi skulle trivas här så just då tänkte vi att vi skulle ta det som det kommer.

Vi pratade med mäklaren innan vi köpte så det var högst troligt att ett bygglov för utbyggnad skulle gå igenom, så det är vi ju tacksamma att det gjorde. Målet är att det ska vara helt klart innan vintern kommer och de börjar gräva på måndag så då sätter vi i alla fall igång. Ha en fin dag!


Kommentarer är stängda.