Mitt nyrenoverade badrum

Mitt nyrenoverade badrum

Hej där på er allihopa, varmt välkomna till min blogg. Det kommer nu bli ett inlägg där jag kommer att berätta för er att jag har renoverat badrummet i min nyinköpta bostadsrätt. Jag hade sådan tur att jag fick tag i en billig lägenhet men det berodde ju på att det var en lägenhet som sett sina bästa dagar om man säger så, så som den första åtgärden blev det till att renovera det gamla badrummet som var 50 år gammalt. Då var frågan vilket byggföretag jag skulle vända mig till för min badrumsrenovering i Billdal, men det fick jag klart för mig tämligen omgående efter att ha pratat med några grannar i huset som även dem renoverat sina badrum. De rekommenderade mig att höra av mig till Polymetis Bygg, och det är tack vare detta företag som jag nu har ett grymt snyggt och modernt badrum. 

Jag är en person som tycker det är viktigt med miljöfrågor och då jag förstod att Polymetis Bygg är ett företag som även dem tänker på miljön genom att de endast använder miljövänligt material och dessutom sorterar och minimerar avfall, så kände jag att det var ett stort extra plus i kanten. Min lägenhet är långtifrån färdig, näst på tur står köket men jag ska vänta ett litet tag då jag inte har råd att renovera det just nu. Men när det blir dags så ska jag vända mig till Polymetis Bygg återigen. Eftersom det här är ett företag som kan vara behjälpliga med det mesta inom bygg och renovering så tänker jag mig att det kan vara flera av er som skulle vara intresserade av att anlita dem. Om ni vill så kan ni gå in på deras egna sida på nätet och läsa mer om detta miljövänliga och kvalitativa företag där! 


Kommentarer är stängda.